2 / 4

Strategia pe termen lung include si o premiera

La inceputul anului viitor, Certinvest va lansa o companie de multi-family office (MFO) ce ofera clientilor de tip Ultra High Net Worth servicii de trust, concierge, optimizare fiscala si administrare a investitiilor. Conceptul va fi lansat in premiera pe piata romaneasca, primii clienti de MFO venind din randurile clientilor de portofolii private pe care le administreaza compania.

Practic, clientilor li se vor administra banii, li se va putea gasi un instalator, o bona, o clinica medicala sau li se va oferi consiliere educationala, au mai explicat oficialii Certinvest.

“Ideea nu este noua pentru mine, cocheteze de 4-5 ani cu ea, dar nu era in strategia Aviva Investors. Serviciul vizeaza familii cu bani, cu o anumita avere. In alte tari vorbim de limite de 3 milioane dolari sau chiar 10 milioane. In Romania,a aceasta va fi mai redusa, undeva la 500.000 euro”, a explicat Voicu.

Strategia viitoare a companiei vizeaza aducerea de valoare clientilor, prin focusarea intense pe segmentul portofoliilor individuale dar si concentrarea pe fondurile inchise de investitii, o piata cu potential foarte mare, datorita flexibilitatii acordate de CNVM.

Distributia fondurilor deschise se va face in mare parte prin internet si telefon, in paralel cu oferirea de servicii de consultata.

“Internetul este pariul nostru pe termen lung. Cred ca serviciile financiare se vor muta pe online in 5-10 ani”, a declarat CEO-ul Certinvest.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri