1 / 4

Garden of Eden, regandit pentru a se apropia de Prima Casa

Dupa ce in luna iunie GTC a anuntat ca ingheata proiectul Garden of Eden, situat in zona de nord a Bucurestiului, acum seful companie spune ca il va regandi, pentru a adapta preturile la noua realitate a pietei rezidentiale.

“Guvernul este cel care a fixat trendul: prin programul Prima Casa, el a indemnat romanii sa cumpere apartamente mici si ieftine. Dar noi nu aveam aceasta marfa, ci o marfa veche de doi ani, care nu mai era potrivita. De aceea, in prezent, ne gandim sa transformam locuintele din Garden of Eden in unele mai ieftine, de circa 80.000 euro, pentru a se apropia de cerintele Prima Casa, dar, in acelasi timp, sa nu devina niste locuinte urate”, a declarat Shimon Galon (foto), CEO al GTC.

Garden of Eden trebuia sa cuprinda aproape 2.000 de apartamente, dezvoltate pe un teren de 11 hectare. Odata regandit proiectul, GTC spera sa inceapa lucrarile de constructie in primavara anului viitor.

Pe langa acest proiect, dezvoltatorul mai are in dezvoltare ansamblul Rose Garden, amplasat in cartierul Colentina. Din cele 900 de apartamente, au fost vandute 700, dintre care 250 au fost deja livrate.

“In Rose Garden ne-am acoperit cheltuielile, astfel incat putem spune ca cele 200 de apartamente nevandute reprezinta profitul. Vanzarile merg insa bine, de la inceputul anului am vandut 3-4 apartamente pe luna”, a adaugat Shimon Galon.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri