Trei bancheri de top, doi reprezentanti ai unor ferme cunoscute si un consultant fiscal care de aproape 20 de ani se lupta ca Romania sa fie pe radarul investitorilor straini vor intra in dialog cu fermierii din sala la AgriFinance, o masa rotunda dedicata finantarii in agricultura, organizata de wall-street.ro joi, 11 iunie. Participa GRATUIT la eveniment.

Va asteptam in 11 iunie la masa rotunda dedicata finantarii in agricultura. Inscrierile se fac pana in data de 10 iunie in sectiunea dedicata conferintelor wall-street.ro.

Mihaela Popa, vicepresedinte CEC Bank

Mihaela Popa s-a alaturat echipei de conducere a CEC Bank, in calitate de vicepresedinte coordonator al diviziei Corporate, din septembrie 2007, anterior ocupand pozitia de director vanzari - sucursala Municipiului Bucuresti.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finante-Banci, Mihaela Popa are o experienta de peste 30 de ani in activitatea bancara. Ea si-a inceput cariera in 1978 la Banca Romana de Comert Exterior (B.R.C.E.), unde a avansat pana la functia de director de sucursala. Din 1999 pana in 2003 a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 pana in 2006 a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank Romania.

Robert Rekkers, General Manager Agricover Credit IFN

Cu peste 25 de ani de experienta, Robert Rekkers este un bancher respectat in sectorul financiar romanesc. A a fost directorul general al Bancii Transilvania mai mult de 9 ani, timp in care a adus banca de pe o pozitie de mic jucator local in top 3 in Romania. Inainte de aceasta, a lucrat 16 ani in ABN AMRO pe diferite pozitii de senior manager in 7 tari. Incepand cu iulie 2012, domnul Rekkers s-a alaturat Consiliului de administratie al grupului Agricover si a devenit director general al Agricover Credit IFN.

Felix Daniliuc, CEO al Raiffeisen Leasing Romania si presedinte al ALB

Felix Daniliuc are o experienta de peste 20 de ani in industria financiara, unde a ocupat diferite functii in bancile ING, Tiriac Bank si Raiffeisen Bank. De 5 ani, Daniliuc conduce compania de leasing din Romania a grupului Raiffeisen si de peste un an ocupa si functia de presedinte al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB).

Antreprenorii din agricultura, reprezentati in panel de 2 fermieri

Ion Alexandru Dumbrava va reprezenta ferma ecologica Biodumbrava, care a fost infiintata in urma cu 4 ani in comuna Joita, la 15 kilometri de Bucuresti. Familia Dumbrava cultiva pe o suprafata de 8.400 mp toata gama de legume de sezon – varza, conopida, broccoli, dovlecel, castraveti – dar si kale, andive, menta, cimbru.

Laurentiu Bibu (director financiar) va reprezenta ferma Elxomex Agroindustrial, o afacere care a inceput in 2004 in judetul Constanta, prin achizitia a 1600 ha de teren agricol. La inceputul anului 2012, Elcomex a continuat investitiile, prin construierea unei fabrici de nutret combinat (FNC), a unei ferma de capre de rasa inalt productive si a unei fabrici de procesare a laptelui de capra.

Nu in ultimul rand, in panel vom avea si vocea unui consultant fiscal, care timp de 18 de ani a promovat Romania ca destinatie pentru investitiile strainilor. Jan Glas este managing partner al TPA Horwath, o importanta firma de contabilitate, audit si consultanta din piata romaneasca. Jan a facut cunostinta cu piata romaneasca in 1997 si are o experienta de peste 20 de ani in consultanta, cariera pe care a inceput-o in Belgia la una dintre firmele din Big4.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri