Începând de mâine, toate pieţele din sectorul 4 vor fi redeschise, astfel că încă de la primele ore ale dimineţii, producătorii de fructe şi legume de sezon îşi vor vinde marfa la tarabele amenajate în interiorul pieţelor.

Un comunicat emis de Primăria Sectorului 4 menționează că în urma unei dispoziţii a primarului sectorului 4, Daniel Băluţă, angajaţii Direcţiei de Administrare a Pieţelor vor lua măsurile necesare astfel încât toate cele aproximativ 300 de tarabe mutate în urmă cu ceva mai mult de trei săptămâni în vecinătate să fie relocate în interiorul pieţelor.

"Reluăm activitatea normală a pieţelor. Clădirile moderne şi sigure pe care le-am construit vor fi folosite din nou de către noi, toţi cei care muncim, iubim şi trăim în sectorul 4", declară Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Comunicatul mai menționează că, în urmă cu aproximativ o lună, ca urmare a unor decizii guvernamentale, producătorii care aveau închiriate tarabe în noua piaţă a Sudului, au fost relocaţi în piaţa volantă pe care administraţia locală a amenajat-o la parterul parcării etajate aflată la doar câţiva metri distanţă, acolo unde existau condiţii decente care nu doar că respectau normele legale, ci le şi asigurau adăpost comercianţilor. În aceleaşi condiţii au funcţionat şi vânzătorii de la Piaţa Berceni-Olteniţei, care au fost mutaţi la parterul parcării etajate de pe strada Tulnici, adică în spatele sediului pieţei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri