Un dealer auto deschide un complex de 18 mil. euro

Dealerul auto Cardinal Motors va deschide in localitatea Valu lui Traian de langa Constanta un centru de vanzare si servicii pentru marcile Volkswagen si Audi, in urma unei investitii de 18 milioane euro, a declarat proprietarul distribuitorului, Ioan Precup, informeaza Mediafax.

Suprafata totala a complexului auto se desfasoara pe o suprafata de 60.000 de metri patrati, ceea ce il face, dupa spusele reprezentantului firmei, cel mai mare proiect de acest gen din Romania.

Lucrarile de finalizare a centrului sunt programate pentru al doilea semestru al acestui an.

Fiecare dintre cele doua marci vor beneficia de cate un showroom, spatii pentru receptie, spalatorie, atelierele de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si ITP.

De asemenea, vor fi amenajate aproape 700 de locuri de parcare si spatii verzi care se vor intinde pe o suprafata de peste 22.000 de metri patrati.

"Proiectul este finalizat in proportie de 80% si estimam ca in al doilea semestru va fi gata. Constructia proiectului a inceput in 2008, insa din cauza unor dificultati legate de finantare a trebuit sa amanam finalizarea lui cu cel putin doi ani. In momentul de fata este cel mai amplu proiect de acest gen din Romania si poate din regiune", a spus reprezentantul Cardinal Motors.

La complexul de langa Constanta vor lucra aproximativ 70 de angajati.

Cardinal Motors este distribuitor autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in judetele Constanta, Prahova, Tulcea si urmeaza sa acopere si Ialomita.

"In urmatoarea perioada avem in vedere deschiderea unui nou centru auto in Tulcea si sa intram si in judetul Ialomita prin dezvoltarea unui proiect in Slobozia", a mai spus Precup.

Cardinal Motors a avut in 2010 o cufra de afaceri de aproximativ 90 milioane euro.

Sursa foto : freedigitalphotos.netTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri