"In 2008 am incheiat acordul-cadru cu mai multe firme pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna si de vara. Pana la sfarsitul lui 2010 am cheltuit 235 milioane euro, apoi s-au mai alocat 94 milioane euro, din care am cheltuit pana la 31 decembrie 2011 doar 19,5 milioane euro", a declarat vineri directorul de intretinere al CNADNR, Cristian Andrei.

CNADNR a prelungit contractele incheiate in 2008 pana la 31 martie.

La DRDP Cluj valoarea totala a contractelor incheiate in 2008 a fost de 374 milioane lei si au fost impartite de cinci consortii din care fac parte firme ca Spedition UMB, Tehnostrade, Han Grup, Ritorsa Trans, Loial Impex si Euroconstruct Trading ’98, precum si de o firma - Diferit SRL.

Citeste si:

La DRDP Bucuresti valoarea contractelor insumeaza 996,85 de milioane de lei, fara TVA, si au fost execuate de sase firme, respectiv Argecom, Delta ACM 93, Euroconstruct, Romstrade, Tel Drum si PA&CO.

Directia de drumuri Brasov a avut contracte de 814,12 milioane lei, fara TVA, cu firma Comtram si alte trei consortii - Vectra Service/Consal, Spedition UMB/Tehnostrade si Valdek Impex/Vectra Service/International Spafva.

Pentru directia Craiova valoarea totala a contractelor a fost de 500 milioane lei si au fost castigate de patru consortii din care fac parte firme precum Romprest, Colas Drumuri, Prima Guard Security Fire, Delta ACM 93, Gecor, Straco Grup si Argecom.