Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) sustine ca a platit doar 254,5 milioane euro pentru intretinerea drumurilor pe timp de vara si iarna, dintr-un total de un miliard euro pentru contractele incheiate pe patru ani, incepand cu 2008, scrie Mediafax.
"In 2008 am incheiat acordul-cadru cu mai multe firme pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna si de vara. Pana la sfarsitul lui 2010 am cheltuit 235 milioane euro, apoi s-au mai alocat 94 milioane euro, din care am cheltuit pana la 31 decembrie 2011 doar 19,5 milioane euro", a declarat vineri directorul de intretinere al CNADNR, Cristian Andrei.

CNADNR a prelungit contractele incheiate in 2008 pana la 31 martie.

La DRDP Cluj valoarea totala a contractelor incheiate in 2008 a fost de 374 milioane lei si au fost impartite de cinci consortii din care fac parte firme ca Spedition UMB, Tehnostrade, Han Grup, Ritorsa Trans, Loial Impex si Euroconstruct Trading ’98, precum si de o firma - Diferit SRL.

La DRDP Bucuresti valoarea contractelor insumeaza 996,85 de milioane de lei, fara TVA, si au fost execuate de sase firme, respectiv Argecom, Delta ACM 93, Euroconstruct, Romstrade, Tel Drum si PA&CO.

Directia de drumuri Brasov a avut contracte de 814,12 milioane lei, fara TVA, cu firma Comtram si alte trei consortii - Vectra Service/Consal, Spedition UMB/Tehnostrade si Valdek Impex/Vectra Service/International Spafva.

Pentru directia Craiova valoarea totala a contractelor a fost de 500 milioane lei si au fost castigate de patru consortii din care fac parte firme precum Romprest, Colas Drumuri, Prima Guard Security Fire, Delta ACM 93, Gecor, Straco Grup si Argecom.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri