SUV-ul Cross Coupe, Swiss Up!, Winter Up!, X Up! ║i Cargo Up! sunt conceptele marcii Volkswagen la Salonul Auto de la Geneva.
Conceptul Cross Coupe este propulsat de un motor turbodiesel si doua motoare electrice. Consumul combinat este de doar 1,8 litri la 100 km, avand emisii de 46 grame CO2 pe km.

Cu o greutate de 1.860 de kg si o putere de 306 CP, Cross Coupe atinge 220 km/h.

Volkswagen Golf GTI Cabriolet a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva. Decapotabila are un motor de 2 litri turbo 210 CP pe benzina si atinge 100 km/h in 7,3 secunde, iar viteza maxima este de 237 km/h. Acoperisul soft-top se deschide in 9,5 secunde.

Swiss Up!, Winter Up!, X Up! si Cargo Up! sunt variante ale noului Volkswagen Up! care va ajunge anul acesta in showroom-uri.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri