Gefco Romania, operator de transport si logistica pentru autovehicule, a fost ales transportator pentru compania americana Key Safety Systems, furnizor mondial de sisteme de siguranta pentru piata auto.
In contextul extinderii operatiunilor Key Safety Systems in Romania, Gefco acopera transporturile de marfa pe ruta Germania - Romania, incepand din octombrie 2011.

Activitatea operationala asigurata de Gefco consta in preluarea unor incarcaturi de marfa de la 30 de furnizori de pe intreg teritoriul Germaniei care sunt livrate pe platforma Gefco din Gross Gerau. De aici, marfa este incarcata saptamanal si transportata catre fabricile Key Safety Systems din Romania.

Key Safety Systems este furnizor mondial de sisteme de siguranta auto - inflatori, airbaguri, volane, centuri de siguranta si are peste 150 de clienti printre care se numara reprezentantii a peste 60 de marci de vehicule. Compania are sediul central in Sterling Heigts, Michigan, si detine filiale in 36 de locatii din 12 tari, printre care si Romania.

Gefco este prezent in 150 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra de afaceri de 3,4 miliarde euro in 2010. Grupul numara 400 de locatii in intreaga lume si are peste 9.400 de angajati.
Printre clientii companiei sunt firmele Delphi, Peugeot, Citroen, Puma, Nike, Adidas, Ipso, Carrefour, Arctic, Unilever, Citroen, Renault, Ikea, Electrolux si Philips.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri