Modelul atinge 100 km/h in 4,2 secunde si are o viteza maxima de 250 km/h.

Primul exemplar a fost deja livrat, masina comandata a primit dotari de 37.000 euro, pretul final ajungand la 154.000 euro.

”Autoturismul impresioneaza prin design, imagine si rafinament, dar mai ales prin sportivitate si tehnologia de ultima ora”, a precizat Cristian Meculescu, director Executiv in cadrul Porsche Bucuresti Vest 2.

Cu sistemul "cylinder on demand", modelul ruleaza cu doar 4 din cei 8 cilindri la viteza constanta. Propulsorul dezvolta un cuplu maxim de 650 Nm pe o plaja de turatie cuprinsa intre 1700 - 5500 rot/min.

Citeste si:

In lista de dotari optionale sunt frane ceramice Audi exclusive, pachet de asistenta Audi pre sense plus - cu functie stop&go, control adaptiv al vitezei de croaziera, asistenta la schimbarea benzii de circulatie si asistenta la parcare - , trapa solara din sticla, reglabila electric sau asistenta pentru vederea pe timp de noapte cu marcaj pentru recunoasterea pietonilor si camera termica integrata.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a marcilor concernului Porsche AG. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT.

Porsche Inter Auto este importator si distribuitor exclusiv pentru marca Porsche in Romania si comercializeaza modelele Cayenne, Panamera, 911 Carrera, Boxster si Cayman.