Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Bogdan Nica, a anuntat ca vor incepe controalele pentru verificarea etichetarii anvelopelor, obligatorie de la 1 noiembrie pentru toti operatorii economici care vand aceste produse.
Potrivit lui Nica, toate cauciucurile vor avea etichete unde vor fi specificate durata de viata a produsului, eficienta la franare si alte elemente specifice, potrivit Mediafax.

"Din statistica pe vanzari a rezultat ca, urmare a faptului ca ofertele de cauciucuri s-au diversificat, existand preturi convenabile, oamenii s-au reorientat catre produsele originale, si nu catre piata second-hand", a mai spus Bogdan Nica, la conferinta de presa in care a prezentat bilantul celor o suta de zile de la numirea in functie.

Presedintele ANPC a precizat, cu acelasi prilej, ca amenzile pentru neetichetare pot ajunge pana la 30.000 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri