Circulatia pe Transalpina si Transfagarasan, INCHISA de astazi

CNADNR a anuntat ca de joi va fi inchisa circulatia pe DN 7C - Transfagarasan, intre Piscu Negru si Cabana Balea Cascada, din cauza iernii, precum si pe un tronson de 45,2 kilometri ai DN 67C -Transalpina, intre Ranca si Curpat, unde este nevoie si de finalizarea unor lucrari.

Traficul pe tronsonul de 26,8 kilometri al DN 7C va fi inchis in perioada 1 noiembrie 2012 - 30 iunie 2013, sectorul urmand sa fie semnalizat corespunzator.

Decizia a fost determinata de conditiile meteorologice nefavorabile din aceasta perioada, care pot periclita siguranta circulatiei prin caderi de stanci, alunecari de teren, inzapeziri, pericol de polei, se arata intr-un comunicat CNADNR.

In cazul Transalpina, circulatia pe sectorul inchis de 45,2 kilometri a fost inchisa atat din cauza conditiilor meteo din timpul iernii, cat si a nefinalizarii tuturor lucrarilor de siguranta a circulatiei.

"Deschiderea traficului se va face imediat ce conditiile atmosferice vor permite circulatia in conditii de siguranta, iar lucrarile nefinalizate vor fi terminate", se spune in comunicat.

Transalpina si Transfagarasan sunt soselele din Romania aflate la cea mai mare altitudine.

Cele mai fumoase drumuri: Transfagarasan vs Transalpina. Care va place mai mult?Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri