In urma receptiei efectuate la fata locului de catre reprezentantii CNAIR si ai Politiei Rutiere s-a constatat ca incepand din 11.10.2017, ora 08:00, circulatia rutiera pe Transalpina, DN 67C, intre Ranca si Obarsia Lotrului se poate relua in conditii de siguranta pentru participantii la trafic.

Pe acest sector de drum circulatia este interzisa pe timpul noptii pentru toate categoriile de autovehicule.

Drumarii au intervenit, in ultimele zile, pe sase dumuri nationale, intre care Transfagarasan, Transalpina si DN 1A, fiind folosite 31 de tone de material antiderapant.

Transalpina (DN 67c) este cel mai inalt drum rutier din Romania si din Muntii Carpati si atinge altitudinea maxima (2.145 m) in Pasul Urdele.

Denumit si drumul regelui, Transalpina traverseaza Muntii Parang de la N la S fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului si face legatura intre localitatile Novaci (Gorj) si Saliste (Sibiu). Drumul a fost inaugurat de Regele Carol al-II-lea in 1938 si a ramas neasfaltat pana in 2009.

Retail jobs

Sursa foto: Drumuri Nationale Targu Jiu

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri