Producatorul roman de automobile Dacia a lansat pe 13 noiembrie a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway intr-o ambianta sumbra, dar intr-un mod excentric, intr-un pavilion al Romaero Baneasa.

Cele trei modele Dacia au fost tinute in intuneric, suspendate de plafonul pavilionului Romaero Baneasa, pentru a nu fi observate de invitati.

Zona unde urmau sa coboare autoturismele pentru prezentare a fost marcata asemeni locurilor de aterizare pentru elicoptere.

Culorile alese pentru lansare au fost rosu pentru Sandero, argintiu pentru Logan-ul amplasat in centrul atentiei si albastru pentru Sandero Stepway.

Prezent la eveniment, Traian Basescu a spus, dupa ce a vazut modelul Sandero rosu, ca nu o sa-si cumpere inca o masina deoarece mai are doua autoturisme noi de culoare rosie, un Duster si un Ford B-Max, insa spera sa le conduca daca vor fi achizitionate de SPP.

Spre finalul evenimentului, Basescu s-a urcat la volanul noului model Sandero Stepway si a mai spus ca "este o masina superba, care raspunde asteptarilor".

Noul Logan are un pret de pornire de 6.690 euro cu TVA, Sandero de 6.990 euro, iar Sandero Stepway 10.800 euro. Tinta de productie Dacia la Mioveni pentru anul viitor este de peste 300.000 de masini.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Top 10 cele mai "proaste" mașini noi. Modelele Dacia sunt pe locuri fruntașe
Setari Cookie-uri