Dacia prezintă noile Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia prezintă primele poze cu noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, a treia generație a gamei de modele românești.

"Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect. În ultimii 15 ani, Dacia a parcurs un drum lung, pornind de la un model unic pentru a ajunge la o gamă completă și diversificată. Devenit un veritabil best-seller, Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa. Nu în ultimul rând, Dacia a reușit să genereze în rândurile numeroșilor săi clienți un sentiment de apartenență la o comunitate specială", spun reprezentantii companiei.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

Cititi si Dacia electrică / Renault K-ZE, în teste în România

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Citeste si:
Vânzările de mașini se mută online? Grupul Renault vinde 30 de...
Vânzările de mașini se mută...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate. Personalitatea mașinii este completată de profilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate.

Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Cititi si Mașini electrice second-hand sau noi? Ce să cumpăr?

Citeste si:
Top 5 modele de masini fabricate in Romania
Top 5 modele de masini...

Beneficiind de o gardă la sol supraînălțată, Sandero Stepway este modelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Designul său exterior evocă aventura și evadarea în natură. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică.

Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Citeste si:
Sandero/Logan, rezultate dezamagitoare la testele de siguranta in 2018
Sandero/Logan, rezultate...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri