CNADNR are un buget mai mic cu 15% pentru deszapezire decat anul trecut

CNADNR are un buget de 250 milioane lei pentru contractele de deszapezire din aceasta iarna, mai mic cu peste 15% fata de nivelul fondurilor platite iarna trecuta, care s-au ridicat la 300 milioane lei, a declarat agentiei Mediafax directorul general al CNADNR, Mircea Pop.

"Bugetul pentru iarna 2012-2013 este de 250 milioane lei. Cheltuielile de iarna trecuta s-au ridicat la 300 milioane lei", a spus seful CNADNR.

Potrivit datelor transmise agentiei Mediafax de Compania de Drumuri, printre companiile contractate pentru lucrarile de deszapezire din aceasta iarna se numara unii dintre cei mai mari constructori locali, precum Spedition UMB si Tehnostrade, detinute de Dorinel Umbrarescu, Romstrade (Nelu Iordache), Delta ACM (Florea Diaconu) sau Pa&Co (Costel Casuneanu).

CNADNR, cu sediul central in Bucuresti, este organizata in teritoriu in sapte directii regionale de drumuri si poduri, la Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta.

Potrivit companiei, pana in prezent au fost incheiate majoritatea contractelor necesare pentru lucrarile de deszapezire, existand si cazuri in care procedurile de atribuire sunt in derulare, fiind reluate din cauza interesului scazut sau ofertelor neconforme venite din partea firmelor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Circulația pe autostrada A2: trafic intens pe sensul către litoral
Setari Cookie-uri