Forza Rossa, importatorul Lotus si Ferrari pe piata romaneasca, a inchis showroom-ul Lotus din Otopeni, pentru a il reloca langa magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei, insa nu a fost precizata o data la care va fi redeschis.

Romanii nu au fost prea atrasi de marca Lotus, un singur exemplar a fost inmatriculat anul trecut fata de cele trei masini din 2011. Marca auto britanica Lotus a intrat pe piata din Romania in februarie 2011, cu estimari optimiste de vanzari, doua unitati livrate in fiecare luna.

Lotus are la vanzare in Romania modelele Elise, Exige, Evora, Exige S, Evora S, al caror pret variaza intre 47.100 de euro si 94.200 euro cu TVA. Timpul de asteptare pentru un model Lotus este intre 2 si 4 luni.

Forza Rossa a anuntat, la evenimentul de lansare al modelului F12 Berlinetta, infiintarea companiei Forza Rossa Financial Services, ce ofera credite pentru nevoi personale (DAE incepand de la 15,90%), credite de achizitii (DAE incepand de la 19.66%) si credite auto ( DAE incepand de la 9.93%).

Valoarea de imprumut pentru un model Ferrari sau Lotus este de minim 100.000 lei (23.000 euro), iar pentru autoturismele altor marci aceasta este suma maxima de imprumut.

Avansul minim este de 35% pentru creditul dedicat masinilor Ferrari si Lotus (cu val min. 100.000 lei). Avansul minim este de 20% pentru creditul dedicat altor marci decat masinilor Ferrari si Lotus (cu val max. 100.000 lei).

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piata romaneasca, Bulgaria si Republica Moldova. Incepand cu 2011, firma este reprezentant exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
VIDEO Trafic intens pe Autostrada Soarelui, în sensul spre mare
Setari Cookie-uri