Toyota a lansat in Romania cea de-a patra generatie a SUV-ului RAV4, cu doua motorizari diesel si una pe benzina, la un pret de pornire de 26.000 euro cu TVA.
Cel mai ieftin model este 2 litri diesel 124 CP si tractiune fata, care prin oferta de lansare are un pret de 22.500 euro cu TVA.

Propulsorul pe benzina de 2 litri 151 CP cu tractiune 4x4 are un pret de 26.482 euro cu TVA, iar cel de-al doilea motor diesel, de 2,2 litri 150 CP 4x4, costa 32.000 euro cu TVA.

Noul RAV4 este cu 205 mm mai lung, cu 30 mm mai lat si cu 25 mm mai jos decat predecesorul sau.

Modelul vine cu 9 airbaguri SRS, sistemul Integrated Dymanic Drive (IDDS), sistem ce coordoneaza 3 elemente esentiale de siguranta activa controlul tractiunii, controlul stabilitatii (vsc), asistenta directiei.

Noul mod Sport sporeste controlul masinii prin transferarea unui cuplu suplimentar de 10% catre puntea spate odata cu angajarea masinii intr-un viraj. In timpul virajului, cuplul poate fi reglat in raport de pana la 50:50 pentru mentinerea trasei.

De la lansarea din 1994 si pana in prezent, modelul RAV4 a traversat trei generatii si s-a vandut in 4.5 milioane unitati, din care 1.2 milioane in Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri