Grupul Eurolines, controlat de antreprenorul Dragos Anastasiu, a preluat compania de transport international de persoane Reiseburo Kessler, cu sediul in Siegen, Germania.
Prin aceasta noua achizitie, flota detinuta de Eurolines Romania creste cu inca 3 autocare, 11 remorci si un microbuz.

Numarul de linii operate de catre grup se extinde la 12, prin exploatarea relatiei Dortmund.

Anul trecut, Reiseburo Kessler a transportat 11.000 pasageri catre si dinspre Germania, cu o frecventa de 3 curse pe saptamana. Odata cu intrarea in grup, aceasta frecventa s-a marit, ajungand la 5 curse pe saptamana, cu posibilitatea ca in sezon sa se opereze zilnic pe noile destinatii.

Grupul Eurolines, din care fac parte 16 companii din Romania, Germania si Rep. Moldova, a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de aproximativ 243 milioane de lei si o crestere a activitatii de turism de 121% fata de anul 2011.

La pranz cu Dragos Anastasiu (Eurolines): Am plecat la 18 ani din comunism si m-am intors intr-un capitalism dement

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri