Printre cele mai noi modele expuse la salon sunt Chevrolet Camaro Cabrio, Citroen DS3 Cabrio, Opel Mokka, Opel ADAM, Skoda Octavia 3.

Marcile prezente la salonul auto sunt Abarth, Alfa Romeo, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo.

Marcile de motociclete expuse sunt Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Huqsvarna, Kawasaki, Triumph.

Citeste si:

In noaptea de vineri spre sambata, pe Bulevardul Libertatii, isi vor ocupa locurile rezervate masinile din categoriile sport, luxury, old timer, tunate, pentru a participa la concurs pentru titlul de “Best Car of show”, desemnat pe baza votului vizitatorilor Salonului Auto Moto Bucuresti. In mod similar, posesorii de motociclete deosebite vor intra in concurs cu motoarele lor, pentru titlul suprem “Best Moto of show”, in baza votului vizitatorilor.

Noaptea alba a comunitatilor auto si moto, sambata spre duminica, cu foc de tabara si muzica folk, fara amplificatoare audio, va reuni pe toti pasionatii de masini si motoare, atat vizitatori cat si expozanti. Iar in zilele de sambata si duminica, pe Bulevardul Libertatii vor avea loc demonstratii de cascadorie moto.

De asemenea, in zilele de 6 si 7 aprilie pe bulevardul din fata Palatului Parlamentului se va organiza un circuit de karting.