Compania Bell Oil Lubricants a investit anul trecut 600.000 de euro intr-o fabrica de lubrifianti in Comuna Belciugatele din Judetul Calarasi.

L-am intalnit pe Bellantoni Domenico la Salonul Auto din Piata Constitutiei, la finalul saptamanii trecuta, la standul companiei Bell Oil, firma prin care sicilianul face afaceri in Romania. Extrem de activ la standul propriu, printre discutii cu clientii, omul de afaceri italian ne-a povestit pe scurt cum merge afacerea demarata pe plan local.

Sicilianul a deschis anul trecut o fabrica de uleiuri pentru masini in Romania, unitate care are o capacitate de productie de 6.000 de litri pe ora.

“Investitia de 600.000 de euro in fabrica din Calarasi a fost deja amortizata, intreaga productie a fost exportata”, a declarat pentru wall-street.ro Bellantoni Domenico, directorul general si actionar al Bell Oil Lubricants.

Principalele piete pe care sunt comercializate produsele Bell Oil sunt Italia, Malta, Egipt, Algeria, Tanzania, Romania, Belgia, Franta, Germania si Spania.

“Am ales sa investim in Romania datorita costurilor mai mici cu angajatii”, mai spune omul de afaceri italian, care a adaugat ca si amplasarea georgrafica a tarii permite costuri mai reduse la nivel de logistica, transport.

Bell Oil Lubricants cauta parteneri in Romania pentru a avea o retea de distributie.

Bell Oil a prezentat la Salonul Auto din Piata Constitutiei uleiuri pentru motoare in 2 timpi, pentru utilaje si masini agricole, transmisii manuale si automate, uleiuri minerale si sintetice pentru motoare in 4 timpi, din gama 10W40 si 15W40.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cat au castigat romanii care si-au mutat banii din banca in fonduri