BMW va recruta 25 de tineri someri din Spania, care vor lucra la sediul companiie din Munchen timp de un an, intr-un program pilot prin care producatorul auto vrea sa "dea inapoi" comunitatilor din tarile unde exporta, potrivit The Guardian.
Astfel, 25 de tineri spanioli (18-25 de ani) vor primi un stagiu de training de un an la BMW, a declarat pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung directorul de resurse umane al BMW, Milagros Caina-Andree, scrie Mediafax.

"Vor fi introdusi in cultura germana, probabil vor fi gazduiti de o familie BMW si vor lucra in dezvoltare, vanzar, marketing sau un alt domeniu. Dupa aceea, acesti tineri vor pleca acasa sau vor putea ramane aici", a afirmat ea.

Reprezentantul BMW a adaugat ca, daca va avea succes, programul ar putea fi extins si catre alte tari, precum Italia sau Grecia.

"Vrem sa dam ceva inapoi acestor tari, unde ne vindem masinile", a spus oficialul BMW.

Marti, ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schaeuble, a avertizat ca Europa ar putea fi dezbinata de somajul in randul tinerilor, care a ajuns la aproape un sfert, dublu fata de rata generala.

Germania, Franta, Spania si Italia cer masuri urgente in sprijinul tinerilor care nu isi gasesc locuri de munca.

Liderii europeni au identificat drept principala cauza a somajului ridicat in randul tinerilor din sudul Europei costurile ridicate de creditare pentru companii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri