Basescu, despre noul Logan MCV: Foarte bun raportul pret-calitate, o masina buna

Presedintele Traian Basescu s-a suit la volanul noului Logan MCV, afirmand ca apreciaza automobilul si ca raportul calitate-pret este optim pentru aceasta clasa, scrie Mediafax.

"Pare mai agresiva si mai compacta, mai adunata. E mai rea", a spus Basescu, la inceput, despre designul masinii. El a apreciat cum porneste masina, spunand ca uneori ii place sa demareze din viteza a doua.

Presedintele a spus ca apreciaza cum se comporta suspensiile masinii, dar a gasit si un minus: "Uite ce incomod e sa tragi frana. Deci trebuie ridicata. Pana la modelul asta nu aveau cotiera".

Traian Basescu a mentionat ca piata din Romania inca nu este pregatita pentru autoturismele electrice, fiind necesara o infrastructura speciala. Despre ideea unei masini Dacia cu motor de Mercedes Basescu a spus ca este "fantezista" si nici nu ar mai fi vorba despre o Dacie.

Presedintele a precizat ca apreciaza masinile fabricate in Romania si ca foloseste cel mai des Loganul de la SPP. Traian Basescu a amintit ca are si un Duster, singurul de culoare rosie, dar si un Ford B-max, primul iesit pe poarta fabricii Ford de la Craiova.

Seful statului s-a aratat multumit, in concluzie, de performantele masinii, spunand ca raportul calitate-pret este optim pentru clasa automobilului si ca balanta se inclina in favoarea calitatii: "O masina buna, placuta. Sigur, stii inainte de a te urca pe ea ca nu esti intr-un Mercedes. Dar pentru clasa ei e chiar exceptionala. Foarte bun raportul pret-calitate, as spune ca e castigatoare calitatea la pretul asta. Mie chiar imi place masina".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri