Sapte autoturisme au fost implicate, joi dimineata, in doua accidente in lant produse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucuresti-Constanta, la o distanta de aproximativ doi kilometri, o persoana fiind ranita usor, transmite Mediafax
Potrivit reprezentantilor Politiei Autostrazi, la fata locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari si un echipaj SMURD.

Primele date ale politistilor rutieri arata ca primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrazii, pe sensul Bucuresti-Constanta, fiind implicate patru autoturisme. In urma accidentului, o persoana a fost ranita usor.

Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrazii, pe acelasi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

"Ambele incidente rutiere au provocate de franari bruste, de nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata si de viteza excesiva. Persoana ranita usor a primit ingrijiri medicale si nu necesita internarea, fiind in stare stabila. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre soferi nu respecta regulile de circulatie, dovada fiind aceste doua accidente soldate cu sapte masini avariate si o victima", a declarat comisar Ion Ilinca, seful Biroului de Politie A2.

La ora transmiterii acestei stiri, autoturismele implicate in accidente au fost scoase pe banda de urgenta, iar traficul rutier in zona a revenit la normal, dupa ce timp de o jumatate de ora s-a circulat cu dificultate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri