Automobilul-submarin Lotus Esprit din lungmetrajul "Spionul care ma iubea/ The Spy Who Loved Me", un film din franciza "James Bond", va fi scos in premiera la licitatie, informeaza contactmusic.com.

Acest automobil special va fi scos la vanzare in cadrul unei licitatii care va avea loc luni seara. Licitatia este organizata de casa RM Auctions in orasul Battersea din sudul Londrei, scrie Mediafax.

Potrivit specialistilor, acest vehicul amfibie ar putea fi vandut cu un pret cuprins intre 650.000 lire sterline (772.500 euro) si 950.000 de lire sterline (1.128.500 euro).

Automobilul a fost conceput special pentru scenele subacvatice turnate in filmul din 1977, in care rolul agentului 007 a fost jucat de actorul Roger Moore, si este complet functional si in zilele noastre.

Vehiculul este scos la vanzare de un cuplu din New York. Acest model Lotus Esprit a fost uitat timp de mai bine de 10 ani intr-un depozit si a fost descoperit din intamplare atunci cand cuplul newyorkez a cumparat depozitul la o licitatie de tipul "vanzare pe nevazute", fara sa stie ca o masina James Bond se afla in interior.

Potrivit The Telegraph, recordul de pret pentru un automobil aparut intr-un film din seria "James Bond" a fost stabilit in 2010, la o licitatie organizata tot de casa RM Auctions, atunci cand un model Aston Martin DB5, folosit in filmul "Goldfinger", a fost vandut cu 2,9 milioane de lire sterline (3,4 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri