Propulsoarele sunt 1.6 litri GDi 135 CP si 2.0 litri diesel 184 CP, cu transmisie automata si manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

De asemenea, modelul este disponibil atat in varianta tractiune fata (2WD - pentru motorul de 1.6 litri GDi), cat si de tractiune integrala (4WD - pentru motoarele de 2.0 litri).

Inginerii spun ca faceliftul ix35 are un sistem de directie mai rapid, ce ofera un raspuns prompt. Suspensiile fata au fost imbunatatite reducand zgomotul si vibratiile.

ix35 dispune de sistemul Flex Steer, trei moduri de setare – normal, confort si sport – permit conducatorului sa varieze nivelul de raspuns al directiei.

Citeste si:

Pentru o mai buna iluminare pe timp de noapte, Hyundai ofera optiunea farurilor Bi-Xenon pentru ix35, precum si un nou sistem LED cu lumini de zi standard.

Pentru livrarea pe pietele europene, noul ix35 este fabricat la unitatea de productie Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC), de la Nošovice, alaturi de modelul de clasa C – i30 si MPV-ul de clasa B – ix20.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 8 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.