Podul de la Agigea va fi inchis total, pentru doua-patru ore, in trei zile din saptamana, pana la sfarsitul anului, iar dupa finalizarea lucrarilor restrictia de circulatie pe pod va fi ridicata de la 3,5 tone, cat este in prezent, la 5 tone, a anuntat prefectul de Constanta.

Prefectul judetului Constanta, Eugen Bola, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca in perioada 23-26 octombrie podul va fi inchis noaptea, la intervale de 15 minute, iar in 26 octombrie va fi inchis total, timp de patru ore, scrie Mediafax.

"Intre 23 si 26 octombrie, timp de trei nopti, intre orele 23.00 si 04.45, podul va fi inchis la intervale de 15 minute. In 26 octombrie, de la ora 9.00 si pana la ora 13.00 podul se inchide total pentru a fi data jos hobana. Se scoate fasciculul afectat si se se introduce un fascicul nou. Podul va fi inchis, intre doua si patru ore, in trei zile din saptamana, iar una din zile va fi in weekend", a explicat prefectul judetului Constanta.

El a precizat ca aceste restrictii vor fi pana la sfarsitul anului daca si conditiile meteorologice vor permite efectuarea lucrarilor.

Prefectul a mai spus ca in cazul unor urgente deosebite masinile de ambulanta si cele de pompieri ar putea trece pe pod chiar si in intervalul in care este inchis, dar ca atat Serviciul Judetean de Ambulanta, cat si ISU Dobrogea si-au organizat astfel efectivele incat au personal si masini de interventie si la nord, si la sud de podul de la Agigea.

Eugen Bola a precizat ca daca lucrarile de inlocuire a unor fascicule de la hobanele podului vor fi incheiate pana la sfarsitul anului, atunci din ianuarie 2014 restrictia pe podul de la Agigea va fi ridicata pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, urmand ca restrictia sa se aplice autovehiculelor cu masa totala mai mare de 5 tone. El a mai afirmat ca nu au existat obiectii ale primarilor din sudul judetului referitoare la inchiderea podului timp de cateva ore, trei zile pe saptamana.

La Prefectura Constanta a avut loc, luni, o intalnire a autoritatilor in care s-a discutat despre situatia podului de la Agigea.
Incepand din 1 octombrie, vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone nu au voie sa traverseze podul de la Agigea, iar pentru a ajunge in Portul Constanta soferii folosesc mai multe rute ocolitoare. Masura a fost luata din cauza lucrarilor de reabilitare efectuate la podul respectiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri