Porsche Inter Auto are un nou manager din februarie

Porsche Inter Auto Romania va avea din februarie un nou director general, pe Peter Copetti, in timp ce actualul manager, Dana Cortina, va face parte din managementul general al Volkswagen Group Retail Spain.

Peter Copetti, succesorul Danei Cortina la conducerea companiei incepand cu luna februarie a anului viitor, s-a alaturat Porsche Holding in anul 1992, iar din 1999 a ocupat functia de director general al Porsche Wien Simmering, unul dintre dealership-urile Porsche Inter Auto din Austria.

Porsche Inter Auto Romania se asteapta sa vanda 5.000 de masini noi pana la sfarsitul anului. Sub conducerea Danei Cortina, compania si-a mentinut profitabilitatea in timpul anilor de declin economic, in ciuda scaderii pietei locale cu aproape 80%. De asemenea, compania si-a dublat cota de piata, de la 3,3% in 2007 la aproape 7% in 2013, iar anul acesta a deschis cel mai mare centru auto premium si de lux din Europa de Sud-Est.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. Grupul Volkswagen este actionar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Inter Auto Romania este distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley si Lamborghini si importator si distribuitor exclusiv pentru marca Porsche, pentru aceasta din urma comercializand modelele Cayenne, Panamera, 911, Boxster si Cayman.

Citeste si:
Cum arata noul showroom Lamborghini de la Bucuresti
Cum arata noul showroom...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri