Ford produce la Craiova cate un B-MAX la 70 de secunde, model lansat in fabricatie in 2012 care a depasit luna aceasta numarul 100.000.

Automobilul B-MAX cu numarul 100.000 este un model Titanium de culoare Panther Black echipat cu un motor pe benzina EcoBoost de 1 litru, fabricat tot la Craiova. Uzina de la Craiova este unica locatie Ford unde se produce modelul B-MAX.

Peste 80% dintre clientii europeni comanda Ford SYNC, sistemul de conectivitate cu activare vocala.

Uzina de autovehicule de la Craiova construieste in prezent aproximativ 370 de unitati B-MAX pe zi. Pe langa B-MAX, Ford produce la Craiova motoarele pe benzina EcoBoost de 1,0 litri si 1,5 litri, acesta din urma echipand modelele Ford din America de Nord si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri