Ford anunță reluarea graduală a producției de vehicule și motoare la principalele sale uzine din Europa, începând cu data de 4 mai. Acest lucru este valabil și pentru uzina de la Craiova.

Uzina Ford Craiova își va relua activitatea în mod etapizat, într-un singur schimb de lucru, atât în Secția de Producție Vehicule cât și în cea de Producție Motoare.

Ford Craiova produce propriile viziere, asigurând un nivel suplimentar de protecție pentru unele operațiuni din cadrul uzinei.

Angajații vor fi anunțați de către supervizorul/team leader-ul lor daca este cazul să vină la muncă. Persoanele care nu vor veni la muncă, vor rămâne în șomaj tehnic, în baza unei decizii formale.

Ford a suspendat temporar producția începând cu data de 19 martie pentru o perioadă de câteva săptămâni, în principalele sale unități de producție din Europa (Saarlouis și Koln, Germania; Valencia, Spania și Craiova, România).

Producția de motoare de la fabricile din Bridgend și Dagenham (Marea Britanie) va fi oprită începând cu data de 23 martie. În ceea ce privește fabrica Ford din Valencia (Spania) aceasta va avea activitatea suspendată temporar până cel puțin pe 27 aprilie.

Sursa foto: Ford

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri