Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar pe 105 destinatii sunt trenuri anulate, potrivit companiei "CFR".

Potrivit situatiei centralizate pana la ora 06.20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Iasi - Buhaiesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Faurei, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionand cu utilaje, scrie Mediafax.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata, dar circulatia trenurilor este adaptata la conditii meteo nefavorabile, se arata intr-un comunicat de presa al companiei "CFR".

In trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luata de operatorii feroviari fiind necesara intrucat in conditii de iarna se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate in circulatie asigura legatura pe calea ferata cu toate judetele, a precizat sursa citata.

Echipele de interventie patruleaza cu utilaje pentru deszapezire pe toate sectiile de cale ferata din judetele afectate de viscol, iar in gari si la intrarile in statii, personalul feroviar curata liniile si macazurile.

Citeste si:
CFR Calatori: 117 trenuri anulate din cauza conditiilor meteo
CFR Calatori: 117 trenuri au...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ambitiile ministrului Sova: CFR sa ajunga macar la standardul din 1989