Porsche a inaugurat noua fabrica pentru modelul Macan

Porsche a inaugurat noua linie de productie pentru modelul Macan, dupa o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro in extinderea fabricii din Leipzig.

"Faptul ca Porsche a investit o jumatate de miliard de euro in uzina de la Leipzig, pe langa investitia initiala de 250 de milioane de euro, creand astfel 1.500 de noi locuri de munca, arata faptul ca suntem pe deplin increzatori in calitatile acestei zone si in faptul ca Macan va fi un succes de marketing," a declarat Matthias Muller, presedintele Consiliului Executiv in cadrul Porsche AG.

Pentru realizarea constructiei a fost nevoie de aproximativ doi ani. In Leipzig vor fi produse aproximativ 50.000 de Macan pe an.

VIDEO: Cum se fabrica SUV-ul Macan, cel mai nou membru din familia Porsche.

Gama Macan va fi formata din trei modele in momentul lansarii:

Citeste si:
Strategia globala a VW se va concentra pe vehicule electrice
Strategia globala a Volkwagen...

Macan S1) - echipat cu un motor V6 biturbo de 3 litri cu o putere de 340 CP (0-100 km/h in 5,4 secunde, sau 5,2 secunde cu pachetul optional Sport Chrono),

Macan S Diesel2) - motor V6 turbo diesel de 3 litri 258 CP (0-100 km in 6,3 secunde, sau 6,1 cu pachetul optional Sport Chrono),

Macan Turbo3) - V6 biturbo de 3,6 litri 400 CP (0-100 km/h in 4,8 secunde, cu pachetul Sport Chrono, acest timp poate cobori pana la 4,6 secunde).

Citeste si:
Franța pregătește o taxă de 50.000 euro pentru unele mașini
Franța pregătește o taxă de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri