Porsche a inceput anul acesta productia SUV-ului Macan, cel mai nou model din gama marcii germane premium, la uzina din Leipzig, unde este asamblat in totalitate in concordanta cu principiile avansate de fabricatie modulara.

In uzina din Leipzig a fost montata o linie completa de productie, care este proiectata sa produca aproximativ 50.000 de masini pe an. Noul complex are propria linie de asamblare si vopsitorie. Investitia pentru Macan este de 500 milioane de euro si este cea mai mare din istoria companiei.

Gama Macan va fi formata din trei modele in momentul lansarii: Macan S1) - echipat cu un motor V6 biturbo de 3 litri cu o putere de 340 CP (0-100 km/h in 5,4 secunde, sau 5,2 secunde cu pachetul optional Sport Chrono), Macan S Diesel2) - motor V6 turbo diesel de 3 litri 258 CP (0-100 km in 6,3 secunde, sau 6,1 cu pachetul optional Sport Chrono), Macan Turbo3) - V6 biturbo de 3,6 litri 400 CP (0-100 km/h in 4,8 secunde, cu pachetul Sport Chrono, acest timp poate cobori pana la 4,6 secunde).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri