Circulatie restrictionata pe A3, din cauza unor filmari pentru un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia "The Dying of the Light", in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, marti, intre orele 8.00 si 18.30, calea Bucuresti - Ploiesti a autostrazii A3 va fi inchisa temporar circulatiei, pentru perioade de maximum 30 de minute, pe tronsonul Stefanesti - Snagov, respectiv intre kilometrii 17 si 30, "in vederea filmarii unor secvente pentru o pelicula".
In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe DN 1 Bucuresti - Otopeni - Ploiesti. De asemenea, pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, ruta ocolitoare este pe DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti.
In luna februarie, Nicolas Cage a revenit in Romania pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", in regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. Filmarile pentru aceasta productie au loc in Bucuresti si la studiourile Castel Film, conform imdb.com.
In 2010, actorul a filmat in Romania pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat in 2012.
In cei peste 30 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri