Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia "The Dying of the Light", in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, marti, intre orele 8.00 si 18.30, calea Bucuresti - Ploiesti a autostrazii A3 va fi inchisa temporar circulatiei, pentru perioade de maximum 30 de minute, pe tronsonul Stefanesti - Snagov, respectiv intre kilometrii 17 si 30, "in vederea filmarii unor secvente pentru o pelicula".
In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe DN 1 Bucuresti - Otopeni - Ploiesti. De asemenea, pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, ruta ocolitoare este pe DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti.
In luna februarie, Nicolas Cage a revenit in Romania pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", in regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. Filmarile pentru aceasta productie au loc in Bucuresti si la studiourile Castel Film, conform imdb.com.
In 2010, actorul a filmat in Romania pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat in 2012.
In cei peste 30 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri