O unitatea de productie taxi-uri eco (atas pentru biciclete) a fost construita in localitatea Trifesti, de langa orasul Roman, judetul Neamt, in urma unei investitii de 100.000 euro.

Bizz on Wheels exporta aproape toata productia, in Europa are sapte 7 reselleri si unul in Taiwan. In portofoliu sunt cinci produse, Shop Trailer, AdBicy, Ad Trailer, Utility Trailer, Taxi Trailer.

Firma are in stoc doar AdBicy, restul gamei este realizata doar pe comanda. Vanzarile AdBicy sunt estimate la 300 de unitati pe an. AdBicy este un panou publicitar modular.

Taxi Trailer este cel mai nou produs, sunt construite ca o bancheta speciala ce se ataseaza la bicicleta si poate fi branduita. Pretul de pornire este de la 1.600 euro.

Taxi-urile eco Taxi Trailer sunt menite sa transporte 2 persoane si o greutate totala de pana la 400 kg. Trailerele pot fi utilizate si cu o bicicleta normala, insa dezvoltatorii recomanda folosirea bicicletelor electrice pentru ca efortul celui care conduce bicicleta sa nu fie foarte mare.

Citeste si:
Aplicatia romaneasca BookVitals primeste o investitie de 475.000 euro
BookVitals primeste o...

Taxi Trailer lansat de Bizz on Wheels sunt unice in Romania si pot reprezenta un punct de atractie pentru populatie, dar si pentru turisti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Parcul Central din Cluj, reamenajat pe cheltuiala Untold