Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga un anumit sofer pe baza comentariilor si a calificativelor acestuia, acordate de clientii anteriori si sa comunice prin chat cu acesta daca este necesar.

Pentru a beneficia de noua functionalitate, utilizatorii Star Taxi trebuie sa faca un update la aplicatia instalata pe telefon. Plata cu cardul a calatoriei se efectueaza direct din aplicatie, in cativa pasi simpli si in deplina siguranta, astfel:

- Utilizatorul introduce datele de card in aplicatie. Va avea nevoie sa tasteze adresa de email, o parola si un cod de securitate personal. (Datele sunt in siguranta, procesarea cardului se face prin PayU si nici Star Taxi, nici PayU nu stocheaza aceste date)

- Selecteaza "Card" ca metoda de plata atunci cand comanda taxiul

Citeste si:

- Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa, are posibilitatea de a rotunji suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate (daca doreste) si da "Slide to pay"

- Dupa ce plata a fost efectuata, utilizatorul va primi o chitanta pe email.

Pentru plati viitoare, utilizatorul nu mai trebuie sa isi inregistreze cardul, ci doar sa autorizeze acele plati prin introducerea codului de securitate ales.

Aplicatia Star Taxi poate fi descarcata atat pe Android (www.startaxi.ro/and) cat si pe iOS (www.startaxi.ro/ios) si este disponibila in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi.