Aplicatia mobila pentru taxi-uri Star Taxi a trecut pe profit in 2014, dupa doi ani de pierdere, compania care permite utilizatorilor sa cheme taxi-uri de pe mobile inregistrand totodata si o crestere consistenta a afacerilor.

Astfel, Star Taxi, companie sustinuta de Ascendnet Solutions si partenera PayU a generat in 2014 afaceri de circa 260.000 de euro, in crestere cu circa 30% fata de 2013.

Compania a generat profit minim in 2014, de circa 1.100 de euro – oricum, mai bine decat pierderile de circa 228.000 de euro in 2013.

Principalul concurent al Star Taxi este Clever Taxi. Compania nu si-a facut inca publice rezultatele financiare pe Ministerul de Finante. Ramane de vazut ce afaceri a inregistrat si aceasta din urma, o potentiala crestere putand insemna maturizarea unei nise care a crescut puternic in ultimii doi ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri