Star Taxi, primul an pe profit de la lansare

Aplicatia mobila pentru taxi-uri Star Taxi a trecut pe profit in 2014, dupa doi ani de pierdere, compania care permite utilizatorilor sa cheme taxi-uri de pe mobile inregistrand totodata si o crestere consistenta a afacerilor.

Astfel, Star Taxi, companie sustinuta de Ascendnet Solutions si partenera PayU a generat in 2014 afaceri de circa 260.000 de euro, in crestere cu circa 30% fata de 2013.

Compania a generat profit minim in 2014, de circa 1.100 de euro – oricum, mai bine decat pierderile de circa 228.000 de euro in 2013.

Principalul concurent al Star Taxi este Clever Taxi. Compania nu si-a facut inca publice rezultatele financiare pe Ministerul de Finante. Ramane de vazut ce afaceri a inregistrat si aceasta din urma, o potentiala crestere putand insemna maturizarea unei nise care a crescut puternic in ultimii doi ani.

Citeste si:
Clever Taxi si Star Taxi isi suspenda serviciile in semn de protest
Clever Taxi si Star Taxi isi...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri