Star Taxi, aplicatia mobila ce permite plasarea comenzilor de taxi in doar cateva secunde, se lanseaza astazi la Iasi si Timisoara. Star Taxi are peste 65.000 de descarcari pe Android si iOS si zilnic aproape 7000 de comenzi se opereaza deja prin intemediul aplicatiei in Bucuresti si Brasov.
Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori. In plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet WiFi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

"Este un pas important pe care ne-am decis sa il facem concomitent. Inauguram astazi aplicatia pentru doua orase extrem de importante, Iasi si Timisoara. Pot spune ca este un efort, dar motivatia nostra este data de cerinta pietei de a ajunge cat mai repede si aici. Avem experienta celorlalte doua orase, Bucuresti si Brasov, unde echipele sunt perfect operationale si exista un sistem de lucru deja eficient si chiar independent. Ne-am propus un ritm rapid de dezvoltare in tara si putem spune ca am devansat planificarea initiala", afirma Florin Stoian, CEO Star Taxi.

Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri