BMW a vandut un exemplar i8 cu o suma de 6 ori mai mare decat versiunea de serie

BMW a vandut la licitatia anuala Gooding & Company de la Pebble Beach modelul unicat i8 Concours d’Elegance Edition cu un pret record de 825.000 de dolari.

Modelul unicat BMW i8 Concours d’Elegance Edition a fost prezentat de Jay Leno si de Ludwig Willisch, presedinte si CEO BMW of North America. Automobilul a fost vandut pentru o suma de aproximativ sase ori mai mare decat pretul recomandat (135.700 de dolari), iar acest lucru s-a intamplat inainte ca modelul sa fie disponibil in showroomurile din SUA. BMW i8 foloseste un sistem de propulsie plug-in hybrid cu doua motoare electrice si un motor pe benzina de 1,5 litri 231 CP. Modelul atinge 100 km/h in 4,4 secunde.

BMW i8 Concours d’Elegance Edition dispune de culoare BMW Individual Frozen Grey metalizat pentru exterior, tapiterie cu piele de culoare Dalbergia Brown, care a fost argasita cu coloranti derivati din extracte de plante si care este accentuata cu cusaturi de culoare BMW i Blue. Alte accente decorative in aceeasi nuanta BMW i Blue sunt centurile de siguranta. Alte marcaje care fac acest model sa fie un unicat sunt cuvintele "Concours d’Elegance Edition" i8, care au fost gravate cu laser in interior, si "BMW i8", care sunt brodate pe tetierele fata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri