Un taximetrist danez a castigat salariul pe o luna in trei zile dupa ce un barbat i-a cerut sa il duca din orasul Odense, situat in sudul Danemarcei, pana la Roma, peste 1.800 de kilometri, pentru a vedea o anumita biserica din capitala italiana.

Calatoria a costat 3.920 de euro (29.226 de coroane), relateaza TheLocal.dk. Soferul, Martin Langstred, a declarat pentru cotidianul Metroxpress ca in timpul unei ture de noapte in acest an, un client s-a urcat in masina sa la scurt timp dupa ora 01.00, intr-o miercuri, si i-a cerut sa il duca la Roma. "Intr-o prima faza am crezut ca vrea sa mearga la aeroport - dar nu, el voia sa ia taxiul pana acolo", a declarat Langstred, scrie Mediafax.

Taximetristul nu a retinut numele pasagerului dar isi aminteste clar solicitarea lui neobisnuita si are chitanta in valoare de 29.226 de coroane pentru a dovedi acest lucru. "Voia sa vada o biserica anume in Roma. Era un vis de-al lui", a afirmat Langstred.

Calatoria pana la Roma a durat trei zile, taxiul danez traversand Germania, Austria si Italia. Langstred sustine ca nu a dormit in timpul calatoriei, dar a sarbatorit sosirea cu un sandvis italienesc si o noapte de cazare in Italia. "Dupa aceea am mers acasa si mi-am luat liber in urmatoarele trei-patru zile. Am castigat aproape o luna de salariu in aceasta calatorie", a declarat el pentru Metroxpress.

Citeste si:
Cum arata prima pictura murala din Europa care purifica aerul
Cum arata prima pictura...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Restrictii in Roma, pentru turisti. Ce amenzi se aplica