Bulevardul Pipera-Tunari, reabilitat de Delta ACM pentru circa 15 mil. euro

Companiei de constructii Delta ACM 93, detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu a incheiat cu Primaria Voluntari, judetul Ilfov, un contract de 65,3 milioane lei (14,8 milioane euro), TVA inclus, pentru lucrarile de reabilitare la Bulevardul Pipera-Tunari.

"Lucrarile constau in reabilitarea sistemului rutier existent si aducerea la parametrii tehnici corespunzatori categoriei tehnice, asigurandu-se conditii de confort si siguranta pentru circulatia auto si pietonala. Totodata, se va realiza si reabilitarea retelelor edilitare din amplasamentul investitiei, respectiv retelele de telecomunicatii, reteaua de apa si canal, precum si construirea unui descarcator de ape mari de suprafata care sa asigure siguranta barajului lacului de acumulare Rosia I, in ipoteza undei de viitura generate de debitul maxim de verificare sau a obturarii tubulaturii golirii de fund, amenajari de trotuare, pasarele pietonale, reabilitarea iluminatului public", se arata in anuntul de atribuire al institutiei, potrivit Mediafax.

Contractul, finantat prin Programul Operational Regional, a fost adjudecat la inceputul lunii septembrie, prin licitatie deschisa. Primaria Voluntari a primit opt oferte pentru acest proiect, din care au fost admise doar doua.

Acordul, estimat initial la 68,3 milioane lei, a fost atribuit pentru 52,6 milioane lei, fara TVA. Delta ACM este unul dintre cei mai mari constructori romani. Compania, infiintata in 1993, a incheiat anul trecut cu afaceri de 544 milioane lei (123 milioane euro), avand peste 1.500 de angajati.

Citeste si:
Delta ACM, contract de 38 mil. euro pentru lucrari in Craiova
Delta ACM, contract de 38...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri