Ioan Rus a declarat ca a fost lansata in sistemul electronic licitatie pentru constructia centurii ocolitoare a orasului Medias.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat, joi, la Medias, judetul Sibiu, ca a fost lansata in sistemul electronic licitatia pentru constructia centurii ocolitoare a orasului, iar lucrarile ar urma sa inceapa in sase luni, investitia fiind estimata la 20-22 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Medias, in ce stadiu sunt pregatirile pentru centura ocolitoare a municipiului, el raspunzand ca a fost lansata licitatia. "Azi, cand noi vorbim, ea este pe SEAP. Se reface studiul de fezabilitate, se intra in zona de proiectare. Termenul pe care eu il vad rezonabil este de sase luni pentru inceperea lucrarilor", a declarat ministrul. El a afirmat ca realizarea centurii ocolitoare a municipiului Medias va costa aproximativ 20-22 de milioane de euro. Centura ocolitoare a municipiului Medias va avea opt kilometri si ar trebui sa rezolve problema traficului greu care trece prin centrul orasului, dar inca nu a fost stabilit traseul acesteia.

In luna mai, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Dan Sova, anunta ca in 2015 vor incepe lucrarile de constructie la centura ocolitoare a orasului Medias si ca, "in principiu", lucrarea va fi finantata de la bugetul statului, dar se va constitui si "un proiect de rezerva pentru finantare de la Banca Europeana pentru Investitii". Sova afirma ca lucrarea "este destul de urgenta", fiind "o problema intr-adevar cu afluxul de autoturisme si de masini grele, mai ales prin mijlocul orasului Medias", si ca va fi dificil de stabilit traseul acestei centuri, dar se va gasi o solutie tehnica in final.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri