IB Cargo reduce preturile de Black Friday pe 28 noiembrie

Compania de freight forwarding IB Cargo va reduce de Black Friday preturile pentru transportul de marfa in ultima vineri din noiembrie la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile confirmate pe 28 noiembrie.

Casa de expeditii va oferi de la reduceri din valoarea transportului pana la gratuitati pentru operatiuni si formalitati vamale.

“Fiecare business are specificul lui, se confrunta cu problemele lui, necesita know-how-ul lui. Ca sa ne lasam clientii sa faca ce stiu ei mai bine, le luam complet grija transportului de pe cap si ne ocupam de toate formalitatile de la A la Z, indiferent ca este vorba de transport aerian, maritim, rutier sau multimodal. Asa s-a nascut si traditia de Black Friday la IB Cargo. Este o perioada aglomerata, cand companiile au nevoie de livrari la timp, sigure si competitive, iar noi venim in intampinarea lor cu reducerile din 28 noiembrie”, a declarat Catalin Putineanu, director general al IB Cargo.

IB Cargo este o casa de expeditii independenta care ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume din 2008. Cu cei 45 de angajati in cele 3 birouri din Bucuresti, Otopeni, Constanta si cu parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume, IB Cargo livreaza solutii complete si complexe pentru orice tip de cargo.

Citeste si:
Cum vede seful IB Cargo reforma in transporturi
Cum vede seful IB Cargo...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri