Casa de expeditii IB Cargo, infiintata in Romania in 2008, are o oferta de Black Friday pentru comenzile de transport primite pe 27 noiembrie.

Pentru serviciile de transport aerian costurile sunt zero pentru prestatiile locale si livrarea la usa in Bucuresti. Anul acesta, clientii IB Cargo au platit pentru servicii de transport aerian intre 350 de euro (transport imbracaminte Romania-Canada) si 36.700 de euro (charter pentru industria de automotive, Romania - Franta).

Pentru transportul maritim formalitatile vamale vor fi gratuite in Constanta pe 27 noiembrie. Iar facturile LCL si FCL vor fi mai mici cu 10% din valoarea transportului maritim. Cea mai scumpa factura pentru transportul maritim a fost anul acesta de 60.000 de dolari pentru echipamente industriale expediate din Romania in America, iar cea mai mica factura a fost de 275 de dolari pentru jucarii sosite din China.

De asemenea, preturile pentru transportul rutier intern si international va fi redus cu 5%.

Compania IB Cargo a transportat anul trecut 19.000 de metri cubi pe cale maritima si peste 3.000 de tone pe cale aeriana. Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, a inceput activitatea IB Cargo in 2008 cu un container trimis din China catre Romania, iar acum transporta peste 3.000 de containere anual. Cea mai mare factura in 2014 a fost de peste 300.000 de dolari si a fost platita de un client din Romania.

Citeste si:
Cum a dat "refresh" IB Cargo in birourile sale, dupa extindere
In vizita la IB Cargo: cum...

IB Cargo este o companie de freight forwarding infiintata in Romania in anul 2008, cu actionariat mixt, compania germana Interfracht, o companie olandeza si Catalin Putineanu. Casa de expeditii independenta ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume. Compania are 57 de angajati in Bucuresti, Constanta si parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume. Anul trecut, IB Cargo a importat 539 de tone si a exportat 264 de tone. Transportul aerian a fost de 800 de tone, cel maritim de 16.000 metri cubi, iar cel rutier de 15.000 de camioane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Viata dupa Black Friday: ce drepturi si obligatii ai
Setari Cookie-uri