Casa de expeditii IB Cargo se asteapta la comenzi in crestere cu 50% de Black Friday (28 noiembrie) dupa ce a redus preturile pentru transportul rutier de marfa cu 5%, maritim cu 10%, in timp ce pentru transportul aerian costurile vor fi zero pentru prestatiile locale si livrarea la usa in Bucuresti.

“Anul acesta comenzile de Black Friday vor depasi cu 50% o zi de vineri normala. Clientii au inceput sa ceara cotatii de aproximativ doua saptamani si asteapta 28 noiembrie sa confirme comenzile. Unii isi cumuleaza cererile de transpoturi pentru a avea discounturi substantiale si pe toate tipurile de servicii pe care noi le oferim (transport aerian, maritim, rutier, agabaritic, formalitati vamale)”, a declarat Fabiola Nica, marketing & development manager IB Cargo.

In 2013, de Black Friday, IB Cargo a inregistrat 142 de comenzi pe toate departamentele, in crestere cu 40% fata de o zi de vineri normala.

“Anul trecut, cel mai mare discount acordat de Black Friday de IB Cargo a fost pentru un import maritim din Hong Kong pana la Brasov, doua containere pline si mai multe grupaje, care cu formalitatile vamale si livrarea la usa gratuite au ajuns la un discount de aproximativ 13 % fata de cat ar fi platit acel client in mod normal. Cele 142 de comenzi au fost pe tipuri de transporturi diferite; unele au beneficiat de vama gratuita, altele de livrare la usa gratuita din Constanta sau Otopeni, altele de procent din valoarea transportului”, a mai spus Fabiola Nica.

IB Cargo are in Romania aproximativ 1.700 de clienti, pentru care ofera servicii complete, import, export si transport national.

Casa de expeditii independenta IB Cargo ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume din 2008. Compania are 45 de angajati in trei birouri, Bucuresti, Otopeni, Constanta si parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri