Hyundai Motor Europa a prezentat noua generatie i20 Coupe, un model din clasa B in trei usi, cu diferente semnificative fata de cel in cinci usi.

Hyundai introduce o noua culoare de caroserie, Tangerine Orange, si finisaje asortate pentru interior, disponibile doar pe Coupe. De asemenea, modelul beneficiaza de un nou design pentru jantele de aliaj de 17 inch.

Gama de motorizari Euro 6 include propulsoare pe benzina si diesel, intre 75 si 100 CP. O noua motorizare pe benzina “Kappa” de 1,4 litri va fi disponibila de la lansare, iar alta turbo pe benzina de 1,0 litru se va alatura gamei din 2015.

Proiectat si construit in Europa, i20 Coupe a fost conceput pentru a raspunde exigentelor si nevoilor clientilor europeni. Noua generatie i20, inclusiv modelul in trei usi, este fabricata in uzina de la Izmit, Turcia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri