Noul spatiu de productie a fost construit separat de fabrica deja existenta si este alcatuit din doua hale cu o suprafata totala de aproximativ 25.000 metri patrati, situata in afara orasului Codlea. Aici se vor produce borduri, console centrale si usi pentru unul dintre cei mai mari constructori auto din lume, precum Mercedes si BMW.

Costul pentru constructia si dotarea acestor hale noi a fost de 50 de milioane de euro. O data cu aceasta investitie, compania a creat si 500 de noi locuri de munca pentru populatia din regiune. Compania are in prezent in Romania 15.000 de angajati.

Draxlmaier si-a inceput activitatea in Romania in anul 1993, prin fabrica deschisa la Pitesti, iar in prezent se plaseaza printre cei mai mari angajatori auto din Romania, avand 15.000 de angajati in cele cinci arii de productie care sunt, de asemenea, si centre de dezvoltare: Pitesti, Satu Mare, Timisoara, Hunedoara si Brasov.

Grupul Draxlmaier, fondat in 1958, cu sediul in Germania, furnizeaza celor mai importanti producatori de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase si componente electrice si electronice. Dräxlmaier are peste 50.000 de angajati in mai mult de 60 de fabrici in peste 20 de tari.