Bucurestenii pot admira in weekend o expozitie inedita de masini romanesti, in Parcul Lumea Copiilor, precum si una de vehicule militare istorice, la Muzeul National Militar, cele doua evenimente fiind organizate de Retromobil Club.

Sambata, in intervalul 18.00 - 20.00, in Rotonda Parculului Lumea Copiilor va avea loc cea de-a patra editie a expozitiei "Fabricat in Romania", noteaza Mediafax. Trecatorii vor putea admira cu aceasta ocazie zeci de automobile, autoutiliare, camioane, dar si motociclete si motorete de fabricatie romaneasca.

Expozitia este deschisa sambata si la Suceava (Iulius Mall - 10.00 - 13.00) si Baia Sprie (Centrul Civic - 10.00-12.00), unde este inclusa in manifestarile orcazionate de "Zilele Orasului". Duminica, Muzeul Militar National gazduieste cea de-a doua editie a expozitiei "Vehicule Militare Istorice", in intervalul 10.00 - 12.00.

Sursa foto: Masini vechi / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri