Dacia va prezenta in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, transmisia automatizata Easy-R, dotare care se gaseste de un an pe Logan si Sandero comercializate pe piata din Brazilia, sub brand Renault.

In Europa, transmisia automatizata (manuala robotizata) va echipa modelele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway. Cutia de viteze robotizata are 5 trepte dupa cum spun brazilienii in testul de mai jos.

Cum arata transmisia automatizata pe Logan si Sandero - Brazilia 2014

Transmisiile robotizate sunt mai lente in schimbarea treptelor de viteze decat cutiile automate conventionale si nu le depasesc pe acestea nici la felul in care schimba si nici la viteza de schimbare.

Easy-R

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri