Utilizatorii vor putea comanda UberSELECT incepand de joi, potrivit unui comunicat al companiei. Aplicatia Uber pentru smartphone, care face legatura intre pasageri si cel mai apropiat sofer dispus sa-si ofere serviciile contra cost, este disponibila in Romania incepand din luna februarie a acestui an, potrivit Mediafax.

"Acest serviciu, care pana acum a fost disponibil doar in afara Europei, va functiona pentru prima data si in capitala Romaniei. Pana acum, bucurestenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferita de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum sa aleaga dintre o varietate de masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, detinute de soferi parteneri cu evaluari foarte bune. Fiecare calatorie va oferi un plus de lux - o sticla de apa pentru fiecare pasager", se arata in comunicat.

Cu UberSELECT, o calatorie din zona podului Pipera pana la Piata Iancului va costa, in medie, 20 lei. Toate calatoriile cu Uber se efectueaza fara numerar, iar plata se face direct de pe cardul inregistrat in cont.

Citeste si:

Pentru a utiliza noul serviciu, clientii Uber trebuie sa deschida aplicatia, sa aleaga "UberSELECT" din bara de jos si sa comande o masina.

"De la lansarea din februarie si pana acum am asistat la o crestere foarte mare a numarul de utilizatori, inregistrand zeci de mii de curse efectuate in fiecare saptamana. Suntem cu adevarat impresionati de raspunsul pozitiv al utilizatorilor si al soferilor parteneri din oras. Am primit insa si numeroase mesaje de la bucuresteni care isi doresc o varianta de lux a serviciului", a declarat Nicoleta Schroeder, general manager Uber Romania.

Noii utilizatori Uber pot incerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT, introducand un cod de promotii, astfel ca prima cursa va fi gratuita, in limita a 30 lei.

Sursa foto: Shutterstock