Ford lanseaza B-MAX Colour Edition si motorul EcoBoost de 1 litru 140 CP

Ford lanseaza B-MAX Colour Edition in 10 culori de caroserie combinate cu plafonul si carcasele oglinzilor vopsite negru contrastant, jante din aliaj de 16 inch si motorul EcoBoost de 1 litru 140 CP.

B-MAX Colour Edition se remarca si printr-o grila frontala neagra stralucitoare, scuturi de protectie fata si spate negre, geamuri spate fumurii si un spoiler spate mare pe hayonul superior.

Ford B-MAX Colour Edition

La interior, modelul vine cu sistemul de conectivitate Ford SYNC activat vocal cu ecran color de 4.2 inch si sistem de navigatie optional, sistem de aer conditionat manual si alte pachete optionale. Ford B-MAX mai ofera si Ford Easy Access Door System; Active City Stop si tehnologia MyKey.

Motorul EcoBoost de 1 litru si 140 CP este disponibil pentru B-MAX incepand cu primavara anului 2016, oferind o acceleratie de la 0 la 100 km/ora in 10,4 secunde si 116 g/km CO2. Propulsorul are in standard sistemul Auto-Start-Stop.

Citeste si:
Ford EcoBoost 1.0, produs la Craiova, desemnat "Motorul anului"
Ford EcoBoost 1.0, produs la...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Ford a produs peste un milion de motoare EcoBoost de 1 litru in cei patru ani de la lansarea in fabricatie (2012), in cele doua fabrici Craiova si Koln. De la preluarea uzinei in 2008, Ford a investit la Craiova peste 1 miliard de euro pentru a transforma Craiova intr-una dintre cele mai moderne unitati de productie.

Uzina Ford Craiova are in prezent aproximativ 2.700 de angajati si aproximativ 800 dintre acestia lucreaza in doua si trei schimburi in uzina de motoare. In prezent sunt fabricate la Craiova 270 de unitati Ford B-Max pe zi, insa capacitatea de productie a fabricii este de 700 de masini pe zi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri